Simona Halep s-ar iubi cu un jucător celebru din topul ATP. Cine este bărbatul care a apărut în anturajul sportivei


În ultima vreme au tot apărut zvonuri cu privire la noua relație a Simonei Halep, însă nimic concret. Acum, un jucător celebru din topul ATP și-a făcut apariția în gașca de prieteni a tenismenei.


Simona Halep s-ar iubi cu un jucător din topul ATP

Simona Halep a traversat o perioadă extrem de dificilă, după ce a fost acuzată de dopaj și suspendată din tenis. Dacă pe plan profesional a avut mult de suferit, se pare că pe plan personal a început să iasă soarele pe strada tenismenei noastre. În ultima vreme, în spațiul public au tot apărut zvonuri despre faptul că Simona Halep ar fi într-o nouă relație, însă nimic concret. Este bine cunoscut faptul că tenismena a mai postat pe la story poze cu buchetele impunătoare de flori de care le-a primit, însă niciodată nu a dezvăluit cine este bărbatul misterios care este atent cu ea.

Noi detalii au început să iasă la iveală despre viața amoroasă a sportive noastre. În noaptea de vineri spre sâmbătă, un jucător de tenis din topul ATP a apărut în anturajul campioanei noastre. Joao Monteiro (29 de ani), căci despre el este vorba, ar putea fi noul iubit al Simonei. Potrivit celor mai noi informații apărute în presă, portughezul s-a afișat în acest weekend în Mamaia, potrivit playsport.ro.

Simona Halep și Joao Monteiro formează cel mai nou cuplu din tenis?

Fostul tenismen a apărut la o petrecere de la malul mării, însă nu împreună cu Simona Halep, ci cu prietenii acesteia. Sportiva noastră nu apare în imaginile postate pe Instagram de Georgiana Herda, cea mai bună prietenă a ei. Chiar și așa, legăturile dintre cei doi sportivi sunt destul de evidente. Cel mai probabil, Joao a cunoscut-o pe Simona la Academia Mouratoglou, acolo unde acesta lucrează.

Din 2020, Monteiro nu a mai jucat nicio partidă oficială, fiind acum antrenor la academia menționată. După cum se arată pe site-ul ATP. portughezul are 1,78 m, adică este cu 10 centimetri mai înalt ca îndrăgita tenismenă.

Momentan, cei doi nu s-au afișat împreună și nici nu au lăsat să iasă la iveală detalii despre o posibilă relație, rămâne de văzut dacă între cei doi există ceva mai mult decât o relație de amiciție.

Sursă foto: Instagram Simona Halep/ Joao Monteiro

  • Simona Halep s-ar iubi cu un jucător celebru din topul ATP. Cine este bărbatul care a apărut în anturajul sportivei

related posts

Modifică setările cookies