Cu cine își petrece timpul Alex Rodriguez, după despărțirea de Jennifer Lopez


Alex Rodriguez s-a împăcat cu ideea că a pierdut-o definitiv pe Jennifer Lopez, care e îndrăgostită până peste cap de Ben Aflleck, și își vede mai departe de viață. 

 


După despărțirea de J Lo, fostul jucătorul de baseball s-a dedicat familiei, afacerilor și a fost nelipsit din sala de sport. De altfel, el și-a făcut o listă de priorități, pe care a și împărtășit-o cu fanii săi de pe Instagram. 

"Timp cu familia. Antrenament timp de 6 zile pe săptămână. 8 ore de somn și încheierea a două contracte”, a scris cel poreclit A-Rod pe contul de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

În timp ce Jennifer Lopez și Ben Affleck își dau întâlnire la vila din Miami a artistei, Alex Rodriguez a apărut zâmbitor în preajma Cynthiei Scurtis, fosta sa soție. 

Alex și Cynthia au fost căsătoriți șase ani și împart custodia celor două fiice: Natasha și Ella. Cuplul a divorțat în 2008, iar motivul ar fi fost, potrivit presei de peste ocean, infidelitatea sportivului. 

Recent, Alex a postat pe Instagram mai multe selfie-uri, printre care și unul alături de Cynthia. Sportivul tocmai a finalizat un program de fitness, cu o durată de 54 de zile, în urma căruia a slăbit și și-a redefinit corpul. Din echipa celor cu care s-a antrenat A-Rod face parte și fosta nevastă. Programul de fitness numit 54D costă 4.000 de dolari, potrivit Page Six.

Fotografii: Getty Images/ Instagram 

Vezi și VIDEO: Prințul Harry vrea pace cu Regina!

 

  • Cu cine își petrece timpul Alex Rodriguez, după despărțirea de Jennifer Lopez

related posts

Modifică setările cookies