Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, față în față după zvonurile că s-au despărțit. „Încearcă să-și rezolve problemele”


Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au negat că s-au despărțit, prin intermediul unui reprezentant legal, dar recunosc că nu s-au mai văzut de câteva zile. Cei doi s-au reunit pentru prima dată după zvonul despărțirii și lucrează la relația lor.


Alex Rodriguez a luat avionul spre Republica Dominicană, unde Jennifer Lopez lucrează la un film, pentru a lămuri aspecte importante ale relației lor. Deși au negat că s-au despărțit, cele două au recunoscut că au niște probleme în cuplu.

Alex a zburat în Republica Dominicană, ieri. Jennifer a fost încântată să-l vadă în persoană. Ei chiar încearcă să-și rezolve problemele”, a declarat o sursă citată de revista People.

Anterior, A-Rod și J Lo au anunțat, prin intermediul unui purtător de cuvânt, că nu au renunțat unul la celălalt, chiar dacă au trecut prin experiențe neplăcute. „Lucrăm la unele lucruri”, au transmis cei doi.

Nu s-au despărțit niciodată oficial și au vorbit despre asta, dar sunt încă împreună. Au dat de greu, dar nu s-au despărțit”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului.

O parte a presei de peste Ocean susține în continuare că J Lo și Rodriguez s-au despărțit cu adevărat și că, de fapt, nu fac decât să ascundă evidența. Cei doi s-au logodit în martie 2019 și urmau să se căsătorească atunci când pandemia ar fi permis.

Conform Page Six, cele două staruri erau „la cuțite” de câteva săptămâni. Cu toate acestea, spun sursele publicației, Jennifer Lopez încă făcea pregătiri în legătură cu rochia de mireasă.

Relația lor s-ar fi răcit la începutul acestui an în momentul în care asupra lui Rodriguez au apărut suspiciuni de infidelitate. Fostul jucător de baseball a negat că a înșelat-o pe J Lo.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se mărita Lidia Buble, anul acesta!?

  • Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, față în față după zvonurile că s-au despărțit. „Încearcă să-și rezolve problemele”

related posts

Modifică setările cookies