Jennifer Lopez și Ben Aflleck ridică foarte multe semne de întrebare în ultima perioadă, deoarece, în presa de peste ocean, se scrie că sunt în pragul divorțului. Zvonurile au fost întărite de unul dintre gesturile făcute de artistă, în mediul online.

Zilele trecute, Jennifer Lopez a apreciat o postare, în care se vorbea despre problemele care duc la încheierea unei relații. Chiar dacă nici artista și nici partenerul ei de viață nu au făcut nicio declarație despre ceea ce se întâmplă, gestul făcut de aceasta a stârnit multe reacții.

„Nu poți construi o relație cu cineva care nu este conectat cu el însuși”, a fost prima parte a postării apreciate de Jennifer Lopez.

Conform Daily Mail, surse apropiate celor doi au precizat că, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-au depus, relația lor, pur și simplu, nu poate să funcționeze.

Duminică, 19 mai, cei doi au ajuns separat la un eveniment, după care, au plecat împreună. Cu toate acestea, deși, la început, părea că starea lor este una bună, pe măsură ce se depărtau de paparazzii, Ben Affleck a început să fie nervos.

Zvonurile legate de divorțul acestora au început în urmă cu mai multe săptămâni, atunci când s-a aflat că Ben Affleck s-a mutat din casa în care locuiau împreună. În prezent, acesta a închiriat o locuință, în Brentwood, Anglia, însă unele persoane susțin că se va întoarce în America, după ce va termina de filmat noul film în care va juca.

Cu toate acestea, o sursă apropiată acestora a mărturisit că încă formează un cuplu, dar întâmpină probleme în căsnicie, probleme care au apărut, după ce aceasta a început să se ocupe de pregătirile pentru cel mai nou turneu al ei.

 

Sursa foto: Getty Images