Tristă, îngândurată și fără Ben! Așa au surprins-o paparazzii pe Jennifer Lopez pe străzile din New York. Gestul făcut de artistă alimentează zvonurile legate de divorț


J Lo nu-și mai poate ascunde tristețea, iar paparazzii sunt pe urmele ei non-stop. Recent, diva latino a fost fotografiată în Hamptons cu Emme și câțiva prieteni, după ce a petrecut de Ziua Americii (4 iulie) departe de Ben Aflleck. 


Unul la New York, altul la Los Angeles! Fotografii au surprins-o recent pe vedetă făcând terapie prin magazine împreună cu fiica ei de 16 ani, Emme, pe care o are din căsnicia cu fostul soț, Marc Anthony, și un grup de prieteni.

Cu părul prins, un make-up natural și o rochie înflorată, Jennifer Lopez a schițat cu greu un zâmbet și părea mai mult absentă în timp ce amicii ei încercau să facă conversație. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)

La fel de îngândurată și plictisită părea și Emme, care se pare că s-a săturat să-și vadă mama tristă. După plimbarea pe străzile din New York, J Lo și cei care o însoțeau s-au urcat într-un SUV portocaliu și s-au făcut nevăzuți.


Artista alimentează zvonurile legate de divorț cu ultima postare de pe social media. Jennifer a publicat un teaser din videoclipul melodiei „Cambia el Paso”. Melodia care e un fel de imn al despărțirii este cântată în spaniolă de J LO. 

„Viața ei este mai bună acum fără el ... Ea nu are nevoie de nimeni pentru a fi bine / Ea nu eșuează / El nu merită să o aibă în brațe”, sună una dintre strofele cântate de diva latino.

De câteva luni, presa străină scrie că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt la un pas de divorț și că acesta ar fi și motivul pentru care nu se mai afișează atât de des împreună.

Primele zvonuri despre despărțire au apărut la începutul lunii mai, când Jennifer Lopez a participat singură la Met Gala, în ciuda faptului că era unul dintre copreședinții evenimentului.

La acea vreme, o sursă a declarat pentru TMZ că Ben Affleck nu a putut participa la cea mai mare noapte a modei, deoarece era ocupat din nou cu filmarea peliculei sale „The Accountant 2”. La scurt timp, publicația a relatat că cei doi locuiesc separat, Affleck fiind cazat într-o casă la mai puțin de 30 de minute de conacul lor din Beverly Hills.

Fotografii: Profimedia Images

  • Tristă, îngândurată și fără Ben! Așa au surprins-o paparazzii pe Jennifer Lopez pe străzile din New York. Gestul făcut de artistă alimentează zvonurile legate de divorț

related posts

Modifică setările cookies