Locuiesc în case separate și sunt în prag de divorț, dar s-au reîntâlnit de dragul copiilor. Cum au fost surprinși Ben Affleck și J Lo


Jennifer Lopez și Ben Affleck trec prin momente tensionate: cei doi trăiesc în case diferite și nu se mai înțeleg. Apropiații spun că sunt în prag de divorț, însă cuplul face eforturi de dragul copiilor.
Nu au mai fost fotografiați de doua săptămâni împreună, însă acum s-au reunit pentru un eveniment important de familie: fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet, a avut festivitatea de absolvire a liceului. 

Cei doi au păstrat o înfățișare sobră și niciunul nu a schițat vreun zâmbet în public. Sursa foto: Profimedia

Păreau cuplul perfect și mulți se întreabă cum de s-a ajuns în aceasta situație. Aparent, stilul de divă al lui J Lo și disperarea ei după faimă, de a fi mereu în centrul atenției, nu sunt tocmai pe placul lui Affleck.

Daily Mail scrie însă că cei doi s-ar fi certat și pe seama banilor în familie, dar și pe stilul lor diferit de parenting. În vreme ce Ben vrea o viață mai liniștită, de familie, J Lo își pune cariera pe primul loc - are din ce în ce mai multe proiecte profesionale și în curând va începe un turneu în America. Affleck nu este încântat de acest stil de viață, în care cariera este principala preocupare a soției sale. Astfel, actorul a plecat din casa lor de 60 de milioane de dolari și a închiriat un apartament cu 100.000 $ pe lună.

  • Locuiesc în case separate și sunt în prag de divorț, dar s-au reîntâlnit de dragul copiilor. Cum au fost surprinși Ben Affleck și J Lo

related posts

Modifică setările cookies