Jennifer Lopez, în formă maximă, la repetiții pentru turnelul… în care nu vrea nimeni să o vadă: “Arați de 20 de ani!”


Deși biletele la viitoarele sale concerte nu s-au vândut, iar unele show-uri au fost chiar anulate, Jennifer Lopez continuă pregătirile că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Tag-uri: #Jennifer Lopez

Diva latino se pregătește pentru viitorul ei turneu, care debutează în America de Nord, însă fanii nu sunt prea dornici să o vadă. Biletele nu s-au vândut, iar organizatorii i-au sugerat să anuleze tot. J Lo nici n-a vrut să audă de așa ceva, așa că a continuat repetițiile pentru concerte.

Artista a postat câteva imagini din sala de repetiții, impresionându-și, din nou, fanii cu forma sa fizică exceptională. Însă, nu a scapăt nici de ironiile acestora.

“Pentru ce repeți… pentru concertele anulate?”

“E păcat, pentru că sigur ar fi ieșit ceva frumos dacă te-ai fi purtat mai bine cu oamenii din jurul tău!”

“Oau, n-ai îmbătrânit o zi!”

“Arată de 20 de ani”, au comentat fanii pe Instagram.

Cu doar o lună înainte de debutul turneului, au mai rămas încă o mulțime de bilete disponibile la show-urile lui Jennifer Lopez. Mai mult, cele deja cumpărate se revând pe internet la prețuri de 10 dolari… în vreme ce un bilet la Taylor Swift costă, în medie, circa 300 de dolari, iar pe piața neagră poate ajunge și la 11.000 de dolari!

Un apropiat al vedetei, citat de publicația Daily Mail, crede a problema lui Jennifer Lopez este că e… “prea expusă”, iar fanii s-au cam săturat să o vadă peste tot.

“J Lo e supraexpusă și prea s-a afișat peste tot. E prea mult! Mai întai a fost tot tam-tamul cu căsătoria, apoi luna de miere care nu se mai termina, apoi filmul, apoi albumul.. Apoi a simțit nevoia să spună povestea ei a lui Ben într-un documentar… iat acum acest turneu. Pur și simplu e prea mult!”, a spus sursa.

“Jennifer a fost întotdeauna un geniu în marketing și PR, dar de data asta s-a înșelat. Ea crede că lumea e încă interesată de povestea de dragoste dintre ea și Ben. Nimănui nu îi mai pasă, lumea a trecut peste”, a mai spus apropiatul vedetei, citat de Daily Mail.

Acesta e de părere că diva latino e prea mandră că să anuleze turneul.



  • Jennifer Lopez, în formă maximă, la repetiții pentru turnelul… în care nu vrea nimeni să o vadă: “Arați de 20 de ani!”

related posts

Modifică setările cookies