Deja se pupă pe… obraz, iar el doar mimează sărutul ! Ben Affleck și J Lo, manifestare bizară a afecțiunii în public


Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt dispuși să lupte ca să își salveze căsnicia. La numai doi ani de când a devenit “doamna Affeck”, J Lo este la un pas să divorțeze de bărbatul visurilor ei!


Locuiesc în case separate, iar paparazzii îi fotografiază împreună doar atunci când trebuie să participle la activitățile școlare sau sportive ale copiilor lor. În ciuda faptului că momentan nu se mai înțeleg, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt dispuși să lupte că să își salveze căsnicia.

Primul sacrificiu făcut în acest sens? Jennifer Lopez și-a anulat turneul din Statele Unite, care oricum se preconiza a fi un mare eșec. Biletele nu s-au vândut, iar diva latino a fost nevoită să își anunțe fanii care deja au cumpărat locuri la show-urile sale că acestea nu vor mai avea loc.

Sursa foto: Profimedia

Apropiații cuplului și presa tabloidă nu mai văd însă șanse de împăcare.

“Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt terminați! După ce ne-au băgat pe gât „povestea lor de dragoste” insuportabilă, acest duo narcisist și lipsit de talent era sortit despărțirii de la început”, spune o editorialistă de la Daily Mail, făcând referire și la documentarul lui Jennifer Lopez despre povestea ei de dragoste cu Ben Affleck.

La cea mai recentă apariție în public, paparazzii i-au surprins cum se sărutau rece, distant, pe obraz… De fapt, Ben Affleck pare că mai mult mimează sărutul!  • Deja se pupă pe… obraz, iar el doar mimează sărutul ! Ben Affleck și J Lo, manifestare bizară a afecțiunii în public

related posts

Modifică setările cookies