Cum a fost surprisă Diana Dumitrescu, într-o zi obișnuită, la cumpărături


Diana Dumitrescu este una dintre cele mai elegante prezențe feminine din showbizul românesc. Vedeta impresionează cu ținutele ei la orice eveniment monden. În viața de zi cu zi, însă, vedeta preferă ținute casual și renunță la machiaj. 


Peste trei zile, Diana Dumitrescu va împlini 40 de ani. Actrița îndrăgită de milioane de telespectatori români, mai ales după succesul telenovelei „Regina”, se numără printre puținele celebrități din România care nu-și modifică fotografiile pe rețelele sociale. 

Diana Dumitrescu postează adesea filmulețe în care își prezintă ritualul zilnic de îngrijire a tenului sau fotografii în care apare în cele mai banale situații: pe stradă, la cumpărături, la plimbare cu copilul. 

Într-un video recent, publicat pe Instagram, actrița apare fără machiaj, după o vizită la un magazin de mobilă și decorațiuni. 

„Mai mult îmi place cu shoppingul decât cu munca”, a spus actrița, făcând tot felul de grimase amuzante. 

Nu este prima dată când vedeta postează asemenea imagini. Diana Dumitrescu nu își ascunde micile imperfecțiuni ale tenului și chiar le dezvăluie urmăritorilor ce tratament folosește pentru petele pigmentare. 

„Fără machiaj. Fără filtru. Fără ojă. Părul curat. O pauză pentru sufletul meu, pentru a-mi aminti cine sunt cu adevărat și pentru a-mi găsi încrederea în mine, fără lucruri artificiale. Merită să fiu iubită așa”, a scris Diana Dumitrescu în dreptul fotografiei de mai sus. 

Sursă foto: Instagram/ dianaidumitrescu

Vezi și: Interviu: Diana Dumitrescu
 
 
 
 
  • Cum a fost surprisă Diana Dumitrescu, într-o zi obișnuită, la cumpărături

related posts

Modifică setările cookies