Bunica lui Cătălin Bordea nu s-a putut abține, atunci când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de Livia, după o relație de un deceniu. Femeia care l-a crescut a avut o reacție care l-a uimit pe Bordea și a povestit cum a stat treaba.

Cum a reacționat bunica lui Cătălin Bordea, la vestea despre infidelitate

Bunica acestuia i-a mărturisit nepotului că nu are de ce să își facă nicio grijă, deoarece despărțirile au fost multe în familia lor. Aceasta a făcut comparație cu mama și cu unchiul lui Bordea care, adunat, au avut opt relații.

„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis bunica mea. Ea încă are gândirea aia de la țară, care «Hai lasă, un drac mort… o casă nouă», nu știu ce, zicale de-ale ei. Și, acum, bunica mea a zis-o foarte drăguț. «Bă, având în vedere că mama ta a avut cinci căsnicii, unchiul tău trei, tu una, mai ai să-i ajungi». Ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă”, a povestit acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cătălin Bordea a avut o relație specială cu părinții Liviei

Comediantul nu a avut o relație bună doar cu Livia, ci s-a înțeles de minune și cu părinții ei, pe care i-a văzut ca pe părinții lui. Chiar dacă a divorțat de cea care i-a fost alături în ultimul deceniu, Bordea le-a transmis că, dacă vor avea nevoie de vreun ajutor din partea lui, să nu ezite, deoarece va face ceea ce poate.

Încă de când s-a aflat că divorțează, Cătălin Bordea a decis să fie destul de discret în ceea ce privește acest subiect și abia recent a făcut câteva declarații despre ceea ce s-a întâmplat.

A preferat să se axeze pe carieră și pe vindecare, apelând la ajutorul unui psiholog, pentru a trece peste și pentru a-și recăpăta încrederea în diferite persoane.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook