Cum a reacționat Theo Rose când un fan i-a spus că „Sasha”, numele fiului său, este de câine: „Tu ai suflet...”


Theo Rose este pe cale să devină mamă în numai câteva luni, iar fanii ei vor să știe toate detaliile despre sarcină. Deschisă și foarte sinceră de fel, artista nu se ferește să reacționeze la toate mesajele, chiar și la unele mai puțin „inspirate”. 

Tag-uri: #Theo Rose #Sasha

Partenera lui Anghel Damian nu a vrut să își țină urmăritorii în suspans, așa că le-a dezvăluit numele pe care îl va purta biețelul ei. Mulți s-au gândit că „Sasha Ioan” are legătură cu fostul ei iubit, însă artista nu a lăsat acest lucru nelămurit, așa că a publicat un mesaj complex și a elucidat misterul. 

Cum a reacționat Theo Rose după ce i s-a spus că „Sasha” este nume de câine

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, organizate în mediul online, Theo Rose a primit un mesaj de la unul dintre urmăritori care i-a spus că Sasha este numele pe care îl poartă și cățelușa sa. Mai în glumă, mai în serios, cântăreața a dezvăluit că Sasha este un nume rusesc și are, pentru ea, o semnificație aparte.

„Nu mă mai supăr. Îți dau explicația. Sasha este nume rusesc. Sper să nu mă judecați. Am gândit cu sufletul de mamă. M-am gândit că dacă Doamne ferește ne invadează rușii ...copilul meu să pară de-al lor ca să îl lase în pace, să nu îl cruțe. Suflet de mamaă. În rusă, Sasha înseamnă Alexandru sau Alexandra. Deci vezi că pe cățeaua ta o cheamă Alexandra, deci nu o mai striga Sasha. Sau dacă vrei să treacă și ea de invazia rusă...foarte bine, te înțeleg. Și tu ai suflet de mamă”, a fost răspunul lui Theo Rose.

@theorose

Un raspuns

♬ sunet original - Theo Rose

Sursă foto: Arhiva

  • Cum a reacționat Theo Rose când un fan i-a spus că „Sasha”, numele fiului său, este de câine: „Tu ai suflet...”

related posts

Modifică setările cookies