Cum și-a câștigat Alexia Eram primii bani. Contractul cu care a dat lovitura de la o vârstă fragedă: „Mi-a deschis ochii”


Alexia Eram se bucură de un succes foarte mare în mediul online, devenind una dintre cele mai urmărite și mai apreciate influencerițe de la noi. Deși provine dintr-o familie potent financiară, fiica Andreei Esca a ales să fie independentă și să își câștige proprii bani.


Încă de când era doar o adolescentă, Alexia Eram a pășit, încet, dar sigur, către domeniul în care activează cu succes, în prezent. Împreună cu Adina Iliescu și cu Andra Gogan, Alexia Eram a prezentat un show difuzat pe Disney Channel.

Colaborarea Alexiei a venit când avea doar 14 ani, dar a fost un pas important din punct de vedere profesional, deoarece, atunci și-a dat seama ce vrea să facă pe viitor. Prin urmare, a muncit mult, s-a implicat trup și suflet și a ajuns exact acolo unde și-a dorit.

„Acest prim contract mi-a deschis ochii spre ceea ce îmi place să fac cu adevărat și în ziua de azi: îmi place să fiu în fața camerelor și să mă dezvolt în zona aceasta de online, să creez conținut și să fac lumea un loc mai frumos prin implicarea mea”, a povestit Alexia Eram, conform Unica.

Succesul de care se bucură Alexia Eram a împlinit-o foarte mult pe punct de vedere personal. În urmă cu ceva timp, și-a cumpărat propria locuință, iar, în vara acestui an, și-a schimbat mașina cu una pe care și-a dorit-o mereu.

Fericită pentru noua achiziție, Alexia a prezentat bijuteria pe patru roți și celor din mediul online, precizând faptul că, în ciuda a ceea ce se spune despre ea, mașina a fost achiziționată fin banii ei, fără pic de ajutor din partea părinților.

„A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate”, a mărturisit Alexia, la acea vreme. 

 

Sursa foto: Instagram I alexiaeram

  • Cum și-a câștigat Alexia Eram primii bani. Contractul cu care a dat lovitura de la o vârstă fragedă: „Mi-a deschis ochii”

related posts

Modifică setările cookies