Dana Budeanu, surprinsă fără mască într-un magazin din Londra


Dana Budeanu își face cumpărăturile la Londra, însă nu respectă măsurile de protecție impuse de guvernul britanic. Creatoarea de modă a fost printre cele 70 de persoane surprinse de fotografii publicației Daily Mail fără mască într-un cunoscut magazin din capitala Angliei.


Jurnaliștii de la Daily Mail au dat o raită prin magazinele din capitală pentru a verifica dacă vizitatorii respectă regula purtării măștii de protecție. Autoritățile britanice au reintrodus obligativitatea acoperirii feței în magazine și în transportul public, ca urmare a răspândirii noii tulpini Omicron a SARS-CoV-2.

Publicația notează că peste 70 de persoane au fost depistate fără mască, în interval de 15 minute. Printre cei surprinși încălcând regulile de protecție sanitară se află și Dana Budeanu, imortalizată într-o fotografie sugestivă.

Dana Budeanu nu este o susținătoare a măsurilor de protecție anti-Covid, de multe ori catalogându-le „exagerate”. 

Conform presei britanice, persoanele care nu poartă mască în zonele aglomerate riscă o amendă de 200 de lire sterline la prima abatere. Sancțiunea se dublează la fiecare recidivă și poate ajunge la 6.400 de lire sterline.

Dana Budeanu nu a reacționat până acum în legătură cu acest eveniment.

Fotografii: Daily Mail/@danajustlove/Tibi Vîntur

Vezi și VIDEO:

  • Dana Budeanu, surprinsă fără mască într-un magazin din Londra

related posts

Modifică setările cookies