Ema Uta și Alex Bodi păreau că vor rămâne împreună pentru totdeauna, căci radiau de fericire de fiecare dată când apăreau împreună. Cei doi plecau în vacanțe exclusiviste și părea că, orice s-ar întâmpla, se vor reîntoarce unul la altul.

De ce s-au despărțit Ema Uta și Alex Bodi

Cei doi s-au despărțit în urmă cu doar câteva săptămâni, dar niciunul dintre ei nu a anunțat separarea, ci fanii lor și-au dat seama, de pe rețelele de socializare. Nu de puține ori, s-a spus că infidelitatea i-ar fi adus în acest punct, deși ar fi făcut planuri de nuntă.

După ce planurile de nuntă au fost negate în urmă cu ceva timp, recent, Alex Bodi a spus că nici despre infidelitate nu a fost vorba, ci ceea ce a dus la separarea lor a fost orgoliul.

„Nu ai cum să uiți după doi ani jumate. A fost iubire curată, nu e normal să uiți. Indiferent de ce se va întâmplă, sentimentele nu ți le va șterge nimeni. A fost o relație frumoasă, nu pe interes. S-au întâmplat mai multe lucruri copilărești. Nu au fost, însă, motive de înșelat, a fost o despărțire copilărească, de orgolii”, a spus acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Alex Bodi încă ține la Ema Uta

Omul de afaceri a dat dovadă de mult sentimentalism, recunoscând că, deși nu mai formează un cuplu, ceea ce a fost între ei a fost atât de frumos, încât nimeni nu poate trece atât de repede peste tot ce a fost.

„Nu vreau să intru mult în subiecte este, nu e normal. A fost o scăpare de a mea, pentru că a fost o relație mai lungă și serioasă. E normal să îmi trezească amintiri, nu pot să rămân indiferent”, a mai precizat acesta.

 

Sursa foto: Instagram