La începutul acestei săptămâni, Andreea Bălan și Victor Cornea au aniversat un an de relație. Chiar dacă, la început, au ținut povestea de iubire doar pentru ei, după ceva timp, au recunoscut public faptul că sunt împreună. 

Andreea Bălan și Victor Cornea au aniversat un an de relație

Marți, 4 iunie, Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea au aniversat primul an de relație. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și se iubesc din ce în ce mai mult, pe zi ce trece.

Sportivul se înțelege foarte bine inclusiv cu fetițele Andreei și ale lui George Burcea, iar acest lucru i-a ajutat să se apropie și mai mult și să formeze o relație în adevăratul sens al cuvântului.

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan a postat o imagine cu iubitul ei, alături de care a scris un mesaj emoționant, care să marcheze această zi specială: „La mulți ani nouă, iubirea mea”.

Andreea Bălan nu se vede, încă, soția lui Victor Cornea

Deși se înțeleg de minune, iar artista a declarat că nu a fost niciodată mai fericită, aceasta nu se gândește, încă, la căsătorie. Fosta soție a lui George Burcea a primit, recent, certificatul de divorț și consideră că nunta nu este relevantă într-o relație, deoarece sentimentele sunt cele care contează.

„A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele, da, este doar un obiectiv de atins. Pentru mine, acest obiectiv nu mai este de atins. A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat.

Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și să ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D”, a spus Andreea Bălan, conform Ego.

 

Sursa foto: Instagram