Nu de puține ori, Delia a fost trasă la răspundere, în special în mediul online, pentru comportamentul pe care îl are, fără ca cei care au arătat-o cu degetul să știe că, de fapt, suferă de câteva tulburări neurologice.

Delia are mai multe afecțiuni neurologice

Delia și-a asumat să vorbească public despre momentele grele prin care trece din cauza acestor tulburări, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. Mai exact, celebra artistă suferă de: ADHD, anxietate, sindromul Peter Pan și misofonie.

„Noaptea, când oamenii dorm, eu mai fac câte ceva. Eu nu dorm. Sunt bolnăvicioasă. Sufăr de ADHD. Trebuie să fac fparte multe chestii, altfel, nu mă simt împlinită sufletește”, a povestit Delia.

În timp ce afecțiunea ADHD duce la vorbirea fără oprire și la dificultățile în rezolvarea anumitor sarcini, misofonia are ca simptome: sensibilitate la sunete și tulburări de comportament.

Stările de anxietate nu îi dau pace Deliei

Anxietate este o afecțiune care se răspândește din ce în ce mai mult în ultimul timp, iar persoanele care se confruntă cu ea sunt nevoite să treacă prin momente extrem de tensionate, care pot duce chiar și la atacuri de panică.

Ultimul sindrom cu care a fost diagnosticată Delia este sindromul Peter Pen, ceea ce înseamnă că nu se poate comporta adecvat vârstei pe care o are.

„În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: «iiii, magazin de jucării», orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine, copilăria mea m-a marcat”, a mai dezvăluit Delia.

 

Sursa foto: Facebook