Recent, Delia le-a dat încă un motiv de dispută internaților, după ce s-a fotografiat aproape goală, lăsându-și la vedere posteriorul. Artista a pozat fără inhibiții, dar apariția ei excentrică nu a fost chiar pe placul tuturor.

Delia, apariție îndrăzneață în online

Cei care o urmăresc pe Delia pe rețelele de socializare știu că nu o interesează părerile celor din jur și continuă să facă ce vrea, indiferent de ceea ce alții cred despre ea. Așa s-a întâmplat și de curând, când aceasta s-a fotografiat purtând doar o geacă și un body, într-o ipostază îndrăzneață. (VEZI IMAGINEA ÎN GELARIA FOTO DE MAI SUS)

Fanii nu au fost prea încântați de ipostaza în care s-a afișat, considerând că, de data aceasta, a întrecut măsura: „Defecțiune la creier”, „Cu poza asta exagerezi. Nici chiloți nu ai”, „Când nu se mai vine muzica, se vinde goliciunea”, „Când ești disperată după atenție”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit.

Ce părere are Delia despre operațiile estetice

La începutul anului, Delia a împlinit 42 de ani și este și acum felicitată pentru felul în care arată. Deși mulți susțin că a apelat la ajutorul medicului estetician, artista neagă acest lucru și spune că felul în care arată se datorează sportului, dar și micilor proceduri pe care și le-a făcut și care nu schimbă fizionomia.

„Mi-e botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema, dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și, cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți.

La buze am încercat. Mi se pare drăguț să fie mai pline, dar, totuși, nu exagerat. Lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a spus Delia, pe contul său de TikTok.

 

Sursa foto: Instagram