Diferența de vârstă i-a despărțit pe Kim și Pete, dar alții rezistă cu brio. Cuplurile unde vârsta nu contează


Nu putem spune că vestea despărțirii lui Kim Kardashian de Pete Davidson după numai 9 luni de relație a luat prin surprindere multa lume. Iar Kanye West e cel mai bucuros! 


Diferența de vârstă dintre cei doi și-a spus cuvântul, iar Kim l-a părăsit pe “imaturul” Pete. Tabloidele au scris că vedeta de reality show se simțea “epuizată” în aceasta relație cu un bărbat imatur cu 13 ani mai tânăr decât ea. 

Kanye West și-a exprimat încântarea legata de despărțirea celor doi cu o postare bizară pe Instagram: “Skete Davidson, mort la 28 de ani”.

Exista însă și cupluri care nu par afectate de această diferență de vârstă, în care femeia este cea “matură”.

Heidi Klum 49, & Tom Kaulitz, 32

 După ce a divorțat de Seal, modelul Heidi Klum s-a îndrăgostit de chitaristul formației Tokio Hotel, Tom Kaulitz, cu 17 ani mai tânăr ca ea. S-au căsătorit la un an de când au început relația, în 2019, iar acum formează unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Olivia Wilde, 38, & Harry Styles, 28

Relația dintre Harry Styles și Olivia Wilde a surprins multă lume… la început.  Însă se știe că lui Harry Styles îi plac femeile mai mature, după ce a avut câteva relații cu celebrități mai în vârstă ca el.

Priyanka Chopra, 40, & Nick Jonas 30

 

Diferența de 10 ani dintre Priyanka Chopra & Nick Jonas pare total nesemnificativă. Cei doi s-au căsătorit în 2019, iar anul acesta au devenit părinții unei fetițe născută de o mamă surogat.

Britney Spears, 40, & Sam Asghari, 28

După 6 ani de relație, Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit anul acesta, însă nu sunt mulți care le dau șanse de a fi împreună “până la adânci și bătrâneți”.

 

  • Diferența de vârstă i-a despărțit pe Kim și Pete, dar alții rezistă cu brio. Cuplurile unde vârsta nu contează

related posts

Modifică setările cookies