Geanina Ilieș are o relație deschisă cu fiul ei: „Ne spunem toate secretele”


Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la PRO TV, vorbește deschis despre fiul ei, Patrick, alături de care petrece momente memorabile în fiecare zi.


Geanina Ilieș se deschide rar când vine vorba de viața ei privată, însă dacă nu ești prea indiscret ți-ar putea vorbi o zi întreagă despre fiul ei. Patrick, în vârstă de 13 ani, este comoara cea mai de preț din viața ei. Băiatul, pe care Geanina l-a crescut singură de la 4 ani, este în clasa a 7-a la o școală privată din București.

Își dorește să intre la un liceu bun din Capitală, dar are o dilemă existențială: de ce are nevoie lumea de atâta matematică?

„L-am bătut la cap cu matematica, dar el are înclianții spre uman. Îmi pune mereu întrebarea asta, pe care și eu mi-o puneam când eram mică: la ce te ajută matematica? Îi explicam că matematica e totul. Deși spune că nu-i place, are cele mai mari note la disciplina asta”, ne-a dezvăluit Geanina Ilieș.

Patrick este un adolescent ce trece prin „crizele” specifice vârstei, însă Geanina Ilieș are un mod propriu de a-l ajuta să treacă peste ele. Metodele sale fac parte dintr-un plan de maturizare naturală a fiului ei, în care îi arată că este alături de el în orice ar face.

„Avem o relație foarte deschisă. Eu și Patrick vorbim despre orice. Eu îi spun secretele mele, el îmi spune secretele lui și mi-am dat seama că e mult mai OK așa. Am luat toate etapele astea la rând, inclusiv cea preadolescentină, în care a fost mai închis în el. Nu m-am speriat, l-am lăsat în pace. N-am vrut să intru prea mult în sufletul lui pentru că se închidea în el și am așteptat să vină el înspre mine. Cum? Povestindu-i foarte multe lucruri despre mine și tratându-l ca pe un om matur. Acum avem o relație super deschisă”, mai spune Geanina Ilieș.

Citește și: Geanina Ilieș, despre fiul ei adolescent: "Am fost şi mamă, dar şi tată". Cum arată acum Patrick

Cei doi petrec foarte mult timp împreună. Aleargă, se dau cu bicicleta și, suprinzător, se joacă pe PlayStation ca doi puști aflați în vacanță.

„A, stai, eu sunt cea mai bună mamă jucătoare de PlayStation. Mă joc fotbal cu Patrick și Mortal Kombat, unde sunt mereu Kung Lao”, dezvăluie prezentatoarea emisunii Gospodar fără pereche.

Fotografii: Geanina Ilieș arhivă personală

Vezi și VIDEO: Geanina Ilieș, un cupidon al gospodarilor

  • Geanina Ilieș are o relație deschisă cu fiul ei: „Ne spunem toate secretele”

related posts

Modifică setările cookies