Gisele Bundchen, trup de zeiță la plajă! Cum arată fostul topmodel, la 41 de ani, în costum de baie


A fost ani la rând cel mai bine plătit topmodel din lume și a strâns o avere din modelling! La 41 de ani, Gisele Bundchen este într-o formă fizică de invidiat și s-ar putea întoarce oricând pe catwalk. 


Gisele Bunchen va împlini 41 de ani peste câteva săptămâni, însă pare că timpul a stat în loc pentru frumoasa brazilianca. 

Fostul îngeraș “Victoria’s Secret” a renunțat la prezentările de modă în urmă cu câțiva ani, însă mai pozează pentru reviste prestigioase sau reclame. De când s-a retras din industria modei, Gisele s-a dedicat în totalitate vieții de familie. 

După o relație de șase ani cu Leonardo DiCaprio, brazilianca și-a găsit fericirea în brațele lui Tom Brady, un cunoscut jucător de fotbal american. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au doi copii: Vivian și Benjamin. Americanul mai are un fiu în vârstă de 13 ani dintr-o relație anterioară. 

Recent, Gisele a postat pe Instagram câteva fotografii din vacanța pe care o petrece alături de Tom și copiii lor în Santo Domingo. 

Topmodelul are peste 17 milioane de fani pe Instagram. Admiratorii ei s-au întrecut în comentarii după ce șatena a postat o fotografie de la plajă, în care apare în costum de baie. Gisele și-a etalat trupul perfect sculptat și abdomenul tonifiat.

“Definiția perfecțiunii!”, “Arăți incredibil!”, “Cât de frumoasă și naturală ești”, “Woe, ce sexy!”, “Nu e posibil! În poza asta pare că ai 20 de ani”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii lui Gisele. 

Cu acest corp superb, fostul topmodel a strâns o avere uriașă. În 2018, averea ei era estimată la 360 de milioane de euro. Gisele și-a început cariera de model în 1993, pe când avea doar 13 ani. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Secretul fertilității descoperit într-un cimitir din Franța!

 

  • Gisele Bundchen, trup de zeiță la plajă! Cum arată fostul topmodel, la 41 de ani, în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies