Halle Berry a renunțat la rolul unui bărbat transgender, după reacțiile negative primite în social media


Doar la câteva zile după ce Halle Berry a anunțat că va juca rolul unui bărbat transgender, actrița declară că a renunțat datorită reacțiilor primite pe social media.


"Pe parcursul weekend-ului am avut ocazia să discut despre intenția mea de a juca rolul unui bărbat transexual și mi-aș dori să-mi cer scuze pentru această remarcă. Ca femeie cisgen (care se identifică cu genul său), nu ar fi trebuit să accept acest rol, ci ar fi trebuit să las comunitatea transgender să-și spună singură povestea. Sunt recunoscătoare pentru criticile primite, și promit să fiu un aliat al reprezentării comunității, atât in fața cât și în spatele camerelor de filmat", a declarat actrița, potrivit ew.com.

Berry a discutat despre rolul ei prima data pe un Live pe Instagram, declarând că intenționează să joace rolul unei femei ce devine bărbat.

Multiple voci din social media au susținut Berry ar răpi șansa unui actor transsexual. Inclusiv echipa din spatele documentarului “Disclosure”, fondat de Netflix, a rugat-o să reconsidere renunțarea la rol.

Critica vine la scurt timp după ce și J.K.Rowling a fost criticată de actorii care au jucat în Harry Potter pentru comentariile ei împotriva transsexualilor.

Sursă foto: Shutterstock

Vezi și: Tik Tok te învață cum să mănânci sănătos

  • Halle Berry a renunțat la rolul unui bărbat transgender, după reacțiile negative primite în social media

related posts

Modifică setările cookies