Halle Berry: dieta și antrenamentele care au ajutat-o să obțină un abdomen ”cu pătrățele”


Halle Berry se poate mândri cu un corp de invidiat, după lungi antrenamente și dietă. Actrița, care a împlinit recent 54 de ani, s-a ambiționat să obțină un adomen ”de fier” pentru cel mai recent film al ei, ”Bruised”, în care joacă rolul unei luptătoare MMA. 


Așa cum Jennifer Lopez s-a antrenat pentru a intra în pielea personajului ei din ”Hustlers”, la fel și Halle Berry a urmat o pregătire sportivă intensă de dragul scenariului. De această dată ea a avut o dublă responsabilitate, în primul rând ca actriță în rol principal și în al doilea rând ca regizor al filmului. 

Chiar dacă filmările s-au încheiat, Halle nu s-a lăsat de sport. Ea continuă să-și surprindă fanii cu filmulețe în care execută diverse exerciții. În unul dintre acestea, ea face genuflexiuni în timp ce îl ține în brațe pe fiul său Maceo, în vârstă de 6 ani.

Halle Berry a ținut dieta ketogenică, săracă în carbohidrați, atât cu scopul de a se menține în formă, cât și pentru a-și ține sub control diabetul de tip doi, scrie harpersbazaar.com.au

„În mod normal mănânc două mese pe zi și renunț la micul dejun”, a dezvăluit Berry într-o postare de pe Instagram.

Antrenorul ei a dezvăluit, de asemenea, într-un interviu, că actrița are o masă principală după antrenament, combinând practic micul dejun și prânzul. ”De multe ori va avea o friptură de vită cu o salată verde mare, care include de obicei spanac sau varză sau va avea bucățele de pui fript peste o salată cu frunze verzi închise”, a spus el.  De asemenea, actriței îi place mult avocado, pe care îl include în diverse preparate, cum ar fi spre exemplu înghețata. Mănâncă multe legume organice, precum felii de țelină și castraveți, multe afine, căpșuni, zmeură și mure.

Sursă foto: Getty Images, Instagram halleberry

Vezi și: FERMA. În Plus - Episodul 3

  • Halle Berry: dieta și antrenamentele care au ajutat-o să obțină un abdomen ”cu pătrățele”

related posts

Modifică setările cookies