Imagini virale! Cum a reacționat o femeie când a văzut că un urs i-a intrat în grădină


O femeie din Buzău a uimit cu atitudinea pe care a avut-o în momentul în care a văzut că în curtea sa a intrat un urs. Aceasta a filmat întreg momentul, iar imaginile au stârnit numeroase reacții în mediul online

Tag-uri: #femeie #reactie #urs

O femeie din comuna Mânzălești, județul Buzău, s-a aflat la un pas de tragedie în clipa în care în propria sa grădină a intrat un urs de peste 400 de kilograme. Cu mult curaj și atitudine, aceasta a reușit să îl pună pe fugă. Mai mult decât atât, a filmat și momentul, iar mai apoi l-a publicat pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii au reacționat în fel și chip.

În momentul în care a văzut că ursul se apropia din ce în ce mai mult, femeia nu s-a speriat deloc și a început să urle cu toată puterea sa pentru a alunga animalul sălbatic.

„Ursul era foarte mare, 400-450 kilograme. Eram singură acasă, soțul meu e plecat în Italia.

Deodată am văzut caprele venind în fugă. Când m-am uitat, ursul venea în fugă în spatele lor. Am avut inspirația și puterea de a merge și dezlega câinele din lanț. Care câine, nu m-am așteptat la asta, a fost extrem de curajos. Imediat s-a repezit la urs. Mulțumită lui, ursul n-a ajuns la capre”, a povestit Genica Șenchiu pe Facebook.

Internauții nu s-au putut abține la comentarii: „Femeie, nu ești sănătoasă la minte, bine că nu s-a întors ursul, altfel erai cina lui pentru 2 zile”, 

„Curajoasă ești, Jeni. Nu trebuie să te duci după el, lasă doar câinii”.

Sursă foto: Captură Facebook/Genica Șenchiu

  • Imagini virale! Cum a reacționat o femeie când a văzut că un urs i-a intrat în grădină

related posts

Modifică setările cookies