O femeie a dezvăluit că iese doar cu bărbați care cheltuiesc peste 100.000 de euro pentru o întâlnire cu ea


O tânără în vârstă de 26 de ani care s-a născut în Canada, dar locuiește în prezent în Londra, a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Daily Mirror, cărora le-a dezvăluit ce stil luxos de viață are. Femeia nu a vrut să își dezvăluie adevărata identitate și a afirmat că se recomandă drept Amy.

Tag-uri: #femeie #bani

Potrivit celor de la Daily Mirror, Amy a afirmat că iese doar cu bărbați care cheltuiesc cel puțin 100.000 de euro pentru o întâlnire cu ea și că, deci aceștia trebuie să fie milionari și miliardari, contează foarte mult și personalitatea lor, dar și ce simte ea în momentul în care îi vede.

Tânăra a dezvăluit că a mers în toată lumea pentru a se întâlni cu diferiți bărbați, iar anul acesta a ajuns inclusiv la o cursă de Formula 1. Și nu oricare, ci cea din Monaco, acolo unde se strâng toți bogații lumii!

„Cred că 9 din 10 bărbați cu care mă întâlnesc sunt directori de companii sau chiar patroni, pentru că îmi plac oamenii de succes, care sunt indepdendenți financiar. Aceștia oameni au multă libertate și își fac mereu programul doar cum vor ei. Ca să mă întâlnesc cu un bărbat, trebuie să fie milionar sau miliardar. Acesta este un aspect foarte important, pentru că vreau să fiu o femeie de succes și am un anumit stil de viață. Dar contează și ce personalitate au ei și cum mă simt eu când îi văd”, a pus Amy.

Canadianca le-a dezvăluit celor de la Daily Mirror că prima dată vorbește online cu bărbații, iar după 2-3 zile de discuții inclusiv video, pentru a fi sigură că nu este păcălită, pune la cale întâlnirea. Iar aceasta trebuie să aibă loc neapărat în țări și orașe pe care Amy vrea cu orice preț să le vadă.

Tânăra de 26 de ani, care se recomandă ca travel influecer, a mai spus că le cere bărbaților toate datele care o pot ajuta să descopere dacă este mințită de aceștia în privința banilor și a statutului social. Astfel, ea verifică firma la care lucrează bărbații și caută pe Google toate detaliile posibile.

„Prima întâlnire este mereu într-un loc public. Dacă simt că ceva nu este în regulă, plec imediat. Am și eu bani, sunt indepdendentă financiar, așa că nu depind de bărbații cu care ies”, a spus Amy.

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanta

related posts

Modifică setările cookies