În ziua în care a împlinit 43 de ani, Nicoleta Luciu și-a surprins urmăritorii de pe Instagram: „De nerecunoscut... Arăți superb!”


A fost una dintre cele mai sexy asistente TV și a cucerit publicul cu aparițiile din telenovele ca „Iubire ca-n filme”, „Lacrimi de iubire” sau „Inimă de țigan”. De ani buni s-a retras însă din lumina reflectoarelor și s-a dedicat complet vieții de familie.  


Nicoleta Luciu, căci despre ea este vorba, este o mămică împlinită. Este căsătorită din anul 2012 cu Zsolt Csergo, un om de afaceri căruia i-a dăruit nu mai puțin de patru comori. 

Nicoleta a devenit mămică în 2008, după ce l-a adus pe lume pe Zsolt Jr, iar în 2011 a născut tripleți: doi băieți și o fetiță. 

După ce s-a retras din televiziune și s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta a devenit extrem de discretă cu viața personală. Bruneta a păstrat legătura cu fanii ei prin intermediul contului de Instagram, acolo unde postează rareori câte o fotografie. 

Recent a avut o ocazie specială, așa că și-a surprins urmăritorii de pe contul de socializare. Nicoleta a împlinit 43 de ani în 12 septembrie și a publicat o imagine pentru care a primit doar complimente. 

Nicoleta arată senzațional la 43 de ani și se poate mândri cu o siluetă trasă ca prin inel.  Fosta asistentă TV s-a fotografiat cu un coș de flori în mână și le-a mulțumit celor care i-au transmis un gând bun cu ocazia aniversării.

„La mulți ani frumusețe rară”, „Postarea asta contrazice gurile rele!”, „Foarte sexy ești!”, „De nerecunoscut... Arăți superb”, „Ce tipă mișto!”, „O frumoasă ca-ntotdeauna!”, „Ești superbă!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Nicoletei. 

Fotografii: Instagram @NicoletaLuciu
 
  • În ziua în care a împlinit 43 de ani, Nicoleta Luciu și-a surprins urmăritorii de pe Instagram: „De nerecunoscut... Arăți superb!”

related posts

Modifică setările cookies