Nicoleta Luciu își decolorează părul singură, acasă, cu doar 3 ingrediente


Nicoleta Luciu a vorbit pe rețelele de socializare despre schimbările pe care le face singură, acasă. Iată cum își decolorează părul cu doar trei ingrediente!


Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, deși în ultimii ani a ieșit din atenția publicului larg. Cu toate acestea, ea a păstrat legătura cu fanii adevărați atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și prin blog-ul ei personal. Recent, ea a vorbit despre decolorarea părului, după ce mai mulți internauți s-au întrebat cum și-a schimbat  nuanța părului. Se pare că fosta Miss România nu a apelat la tratamente scumpe pentru această schimbare de look, ci a folosit trei ingrediente, acasă.

Pentru a urma procedura Nicoletei Luciu, ai nevoie de trei produse: apă fierbinte, un plic de ceai de mușețel și zeamă de lămâie. 

„Cum se prepară: adaugă în ceașcă cu apa fierbinte pliculețul de ceai de mușețel și lasă-l la infuzat 10 minute. Apoi, adaugă zeama dintr-o jumătate de lămâie și aplica tot conținutul în parul tău. Insistă pe zonele pe care vrei să le iluminezi mai bine. Lasă compoziția să acționeze timp de 20 de minute. Pont: pune-ți o punga în cap în tot acest timp, accentuează efectul! Apoi, spală-ți parul așa cum o faci în mod normal.”, a scris ea pe blog.

Aceasta a spus că rezultatele sunt imediate! Se pare că de la prima utilizare se pot observa diferențe în ceea ce privește nuanța părului.

„Când se văd rezultatele? Chiar de la prima utilizare. Dar dacă faci asta la fiecare spălare a părului de minimum 5 ori, vei observa diferențe majore, având, în continure, firul de par sănătos și strălucitor. Aveți grija de parul dumneavoastră, doamnelor. Este arma noastră feminina secretă, s-o păstram strălucitoare și sănătoasă!”, a mai scris ea.

Sursă foto: Nicoleta Luciu/Instagram

  • Nicoleta Luciu își decolorează părul singură, acasă, cu doar 3 ingrediente

related posts

Modifică setările cookies