Ireland Baldwin excesiv de voluptuoasă în fața fanilor virtuali. Cum s-a fotografiat fiica lui Alec Baldwin


Îi înnebunește pe paparazzi de fiecare dată când merge la plajă, datorită formelor sale extrem de voluptuoase. Ireland Baldwin, fiica actorului Alec Baldwin, și-a etalat trupul pe rețelele sociale, iar admiratorii ei sunt în delir.


Asta sunt, iar alta mama nu mai face, pară să spună Ireland Baldwin, care nu se sfiește să se afișeze îmbrăcată sumar în fața admiratorilor ei. Fiica actorilor Alec Baldwin și Kim Basinger a risipit orice urmă de îndoială pe rețelele sociale: de asta o „vânează” paparazzii atunci când merge la plajă.

Domnița pare să fie un pic prea voluptuoasă decât de obicei. Mă întreb dacă nu e unghiul conferit de camera foto”, s-a întrebat un admirator virtual.

Nu, nu e un unghiul din care a fost făcută fotografia. Ireland Baldwin e o frumusețe naturală și nimeni nu poate nega asta. (Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!).

Ireland (26 de ani), care este fotomodel, le-a dezvăluit fanilor ei cum a fost viața ei în ultima perioadă, iar unii au apreciat că „e mai picantă” decât a lor.

Ireland Baldwin a moștenit frumusețea mamei sale, actrița Kim Basinger, cu care Alec Baldwin a fost căsătorit în perioada 1993 – 2002. 

Fiica cea mare a actorului a debutat ca fotomodel și actriță în 2013, când a bifat o apariție în filmul Grudge Match. Ireland este și o înflăcărată susținătoare a drepturilor animalelor și a pozat în campanii inițiate de organizația nonprofit PETA. În trecut, mama ei a făcut la fel.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images.ro/@irelandirelandireland

Vezi și VIDEO:  

  • Ireland Baldwin excesiv de voluptuoasă în fața fanilor virtuali. Cum s-a fotografiat fiica lui Alec Baldwin

related posts

Modifică setările cookies