Vedeta care nu se jenează cu rotunjimile ramase după naștere. A născut în urmă cu 9 luni, dar nu se grăbește să slăbească


Presiunea care este pusă pe proaspetele mămici să își recupereze silueta în timp record după naștere poate avea efecte dezastruoase asupra psihicului acestora. Ireland Baldwin, fiica lui Alec Baldwin și a lui Kim Basinger, le spune mămicilor că este ok dacă recuperarea se face treptat – fiecare slăbește în ritmul său.

Tag-uri: #Ireland Baldwin

Modelul, în vârstă de 28 de ani, a postat câteva imagini în lenjerie intimă pentru a le arăta fanelor sale cum progresează în materie de slăbit, la 9 luni de la naștere. Ireland recunoaște că mai are de lucru și că nu este mulțumită de cum arată în prezent.

“9 luni de la naștere și sunt departe de unde vreau să fiu, dar am trecut peste partea grea și, în sfârșit, îmi găsesc timp că să îmi pun în formă posteriorul. Nu neapărat să mă antrenez în fiecare zi, dar e important să fiu consecventă. Să merg mai mult. Să fac mai multă mișcare. Am vrut doar să fac o postare de solidaritate pentru oricine are dificultăți în a-și schimba obiceiurile proaste/lucrează asupra lor. Încă mai am zile în care mănânc o cutie întreagă de prăjituri Girl Scout la cină, dar e ok! A fost nevoie de 7-9 luni până să încep să slăbesc sau chiar să îmi pese de acest aspect… Oricine te face să te simți prost că slăbești în ritmul tău sau că nu ai slăbit suficient… să se ducă ****. Treaba asta e grea. Fii blândă cu tine!”, este mesajul încurajator al lui Ireland Baldwin.

Fanele i-au apreciat postarea, iar unele au făcut haz de necaz.

“Eu încă încerc să scap de kilogramele din sarcină. Fiica mea are 18 ani :)”


Sursa foto: INSTAGRAM, GETTY IMAGES

  • Vedeta care nu se jenează cu rotunjimile ramase după naștere. A născut în urmă cu 9 luni, dar nu se grăbește să slăbească

related posts

Modifică setările cookies