Irina Rimes, despre schimbările de look pe care simte nevoia să le facă: „Mă plictisesc repede”


Irina Rimes are un stil aparte, pe care l-a conturat cu ajutorul echipei ei de stiliști. Antrenoarea de la Vocea României dezvăluie că uneori simte nevoia să facă schimbări radicale în ceea ce privește felul în care arată, iar asta se datorează evenimentelor din viața ei.


Irina Rimes e o artistă completă acum, înconjurată de o armată de stiliști și experți în vestimentație.  

“Irina are simț estetic înnăscut, are atitudine, are o doză de naivitate care îi dă farmec, are sensibilitate și o înțelegere a lucrurilor care îi dau autenticitate. Toate astea, împreună cu talentul ei artistic, buna creștere, îndrăzneala și asumarea de a purta ținute curajoase, tenacitatea, o aduc pe ea în prim plan, o scot din mulțime”, spune stilista ei, Olivia Stoica.

Chiar dacă are un stil bine conturat, antrenoarea de la Vocea României simte nevoia să facă uneori schimbări radicale pe toate planurile.

„Fac schimbări, și asta pentru că în ultimul timp am observat că mă plictisesc foarte repede. La Vocea României, lucrurile au început să capete o viteză foarte mare și un tumult de activitate. Atunci când nu se întâmplă nimic, parcă îmi doresc să se întâmple, totuși, ceva. Și dacă nu se petrece nimic în afară, vreau să se întâmple ceva în mine, în interior. Și atunci au loc tot soiul de schimbări de mood, de concepții, de perspective în care intră și stilul vestimentar sau cum arăt”, spune Irina Rimes pentru PROTV.RO.

Citește și: Irina Rimes și secretele stilului ei vestimentar: „Îmi plac lucrurile autentice”

 

Deși acum doi-trei ani surprindea cu șuvițele blonde, artista spune că nu și-ar mai vopsi niciodată părul, dintr-un motiv foarte simplu. 

 „Nu țin neapărat să mă vopsesc, îmi place brunetul pe care-l am. Îmi place echipa de styling pe care o am și am stabilit de comun acord cum să mă port cât mai natural, să nu fie nimic forțat la mine. Trebuie să recunosc că primele idei au venit de la ei, nu de la mine, iar eu a trebuit să mă acomodez. Dar am avut o energie comună de a face ca lucrurile să arate bine”, mai spune Irina.

Vezi și: Irina Rimes interviu

  • Irina Rimes, despre schimbările de look pe care simte nevoia să le facă: „Mă plictisesc repede”

related posts

Modifică setările cookies