Se mărită Irina Rimes cu David Goldcher? Mesajul artistei pentru iubitul ei: „Omul vieții mele”


La doar o zi după ce și-a serbat propria zi de naștere, Irina Rimes petrece de ziua iubitului ei, muzicianul David Goldcher. Cântăreața din Republica Moldova i-a transmis un mesaj cât se poate de clar: ea este femeia lui, el este bărbatul ei.


Irina Rimes a împlinit 32 de ani pe 22 august, iar o zi mai târziu l-a sărbătorit pe cel care i-a furat inima în 2020. David Goldcher (31 de ani) este omul care o face fericită pe antrenoarea de la Vocea României, iar asta se vede în orice apariție publică a cântăreței.

De ziua lui, Irina i-a transmis câteva cuvinte mari, care arată că între ei este o legătură puternică.

La mulți ani iubitul meu, partenerul, fratele, prietenul, coproducătorul, colegul, iubitul și pur și simplu o persoană frumoasă și omul vieții mele”, a scris Irina Rimes, în limba franceză, pe Instagram.

 

Artista a adoptat limba franceză din momentul în care l-a cunoscut pe David Goldcher. Cei doi fac naveta între București și Paris, unde au câte o casă de suflet, și fac o pasiune din a merge în vacanțe.

Nu prea avem timp de alte pasiuni, știu că pare plictisitor, dar, exceptând călătoriile, nu avem alte activități în afară de muzică”, spunea Irina într-un interviu pentru revista VIVA.

În ianuarie 2023, Irina Rimes și David Goldcher au fost în Bora Bora, de unde au postat imagini impresionante.

Fotografii: @irinarimes

Vezi și VIDEO:

  • Se mărită Irina Rimes cu David Goldcher? Mesajul artistei pentru iubitul ei: „Omul vieții mele”

related posts

Modifică setările cookies