Irina Rimes și secretele stilului ei vestimentar: „Îmi plac lucrurile autentice” 


Irina Rimes iese din tipar nu doar cu muzica ei, ci și cu stilul vestimentar pe care l-a adoptat în ultimii ani. Artista a dezvăluit cine și cât a muncit la conturarea lui, într-un interviu exclusiv pentru perfecte.ro.


Am stat de vorbă cu artistul și omul Irina Rimes, dar și cu doi dintre profesioniștii echipei sale, care i-au influențat decisiv alegerile în schițarea stilului ei. Haideți să o cunoaștem mai bine pe Irina, care debutează în această toamnă la Vocea României, în calitate de antrenor!

Cum a apărut stilul Irinei Rimes și în urmă cu cât timp?

„Este un stil pe care l-am conturat în timp, împreună cu Olivia Stoica - stilista mea. Stilul acesta de Lolita Urbană completează muzica pe care eu o scriu și o cânt. Mereu ne consultăm pe listele de shopping și pe ținutele pe care urmează să le port, dar Olivia este cea care știe exact ce trebuie și mai ales când.”  

Cum a fost creat, cine a contribuit la crearea lui? Și care a fost gândirea din spate?

„Ne-am dorit să fie un întreg proces, un proces în care echipa mea s-a obișnuit cu mine, m-a învățat și m-a înțeles. Am plecat de la ideea că muzica și personalitatea mea să fie transpuse și în stilul vestimentar, îmi plac lucrurile autentice. Am vrut să transmit și vizual ceea ce cânt, astfel încât mesajul să fie și mai puternic.” 

Câți oameni fac parte din echipa Irinei?

„Wow, sunt norocoasă. Am o echipă mare: styling, management, booking, PR, foto, video, studio!” 

Cât de receptivă a fost Irina la schimbarea radicală a stilului ei?

Olivia Stoica - stilist: „Irina a acceptat ușor schimbarea fiind foarte receptivă, a îmbrățișat repede propunerile echipei de styling și și-a asumat foarte repede imaginea creată, deoarece întreaga echipă a reușit să descopere și să scoată la iveală stilul autentic al Irinei Rimes.”

Care este stilul Irinei acum?

Olivia Stoica: „Este o combinație de stiluri, o Lolita Urbană cu influențe Harajuku, cu ușoare influențe Grunge, în special pentru ținutele de concerte, un stil feminin cu accente sexy.”


Citește și: Cât te costă să te îmbraci ca Irina Rimes 


Cum o vede Olivia Stoica pe Irina Rimes

“Irina este o fată specială și un artist special. Și spun asta pentru că simte totul într-un mod aparte. Are simț estetic înnăscut, are atitudine, are o doză de naivitate care îi dă farmec, are sensibilitate și o înțelegere a lucrurilor care îi dau autenticitate. Toate astea, împreună cu talentul ei artistic, buna creștere, îndrăzneala și asumarea de a purta ținute curajoase, tenacitatea, o aduc pe ea în prim plan, o scot din mulțime.”

Din echipa Irinei face parte și Alex Ifimov, hair & make-up artist. El ne-a mărturisit ce anume l-a inspirat la antrenorul de la Vocea României.

„Când am fost sunat pentru proiectul Irinei, am ținut neapărat să o cunosc pe ea ca om, iar în momentul în care am cunoscut-o, mi-am dat seama că mă inspiră foarte mult și am descoperit în ea ceva ce nu prea ieșea la suprafață. Și asta am încercat eu să fac: să o aduc pe Irina adevărată în văzul tuturor. Este un om care ne inspiră și de aceea am reușit să ajungem aici cu ea. Irina este un om sensibil cu foarte mult talent, care reușește să inspire toți oamenii din jurul ei. Muzica și felul ei de-a fi m-au ajutat mult să creez toată imaginea și stilul ei. Chiar dacă a fost ușor reticientă să facă niște schimbări majore la păr la început, a fost deschisă și mi-a acordat toată încrederea. Pot spune că nu mai suntem o echipă, ci că împreună formăm o familie :)”

  • Irina Rimes și secretele stilului ei vestimentar: „Îmi plac lucrurile autentice” 

related posts

Modifică setările cookies