Irina Shayk, rochie mini și decolteu abisal la Coachella! Topmodelul a întors toate privirile


La 37 de ani și după o naștere, Irina Shayk rămâne printre cele mai sexy femei din lume și demonstrează încă o dată că își merită titulatura de topmodel. 


Bruneta cu picioare interminabile s-a distrat la celebrul festival Coachella din Indio, California. Apariția Irinei nu a putut trece neobservată și asta pentru că rusoaica și-a etalat silueta fără cusur într-o ținută super sexy. 

Femeia care s-a iubit cu Cristiano Ronaldo 5 ani și i-a dăruit o fetiță actorului Bradley Cooper a petrecut într-un anturaj select la festivalul de muzică. Bruneta a fost fotografiată alături de Leonardo DiCaprio și designerul Riccardo Tisci.

Irina și-a făcut apariția într-o rochie neagră, mini, cu un decolteu abisal. Bruneta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ghete și ochelari cu model avangardist. 

Rusoaica a postat câteva imagini și pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 21,6 milioane de fani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

„Wow, ești fantastică!”, „O să le faci probleme Georginei și lui Cristiano Ronaldo! Ești cea mai tare!”, „Cea mai sexy rusoaică din lume!”, „Ești bombă!”, „Cristiano cred că plânge într-un colț!”, „Așa arată perfecțiunea!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram
 
  • Irina Shayk, rochie mini și decolteu abisal la Coachella! Topmodelul a întors toate privirile

related posts

Modifică setările cookies