Irina Shayk și Tom Brady, un nou cuplu la Hollywood? Cum au fost surprinși cei doi împreună


Tom Brady și Irina Shayk au stârnit zvonuri legate de o relație, după ce au fost surprinși împreună. Fostul soț al modelului Giselle Bundchen și Irina Shayk, fosta parteneră a lui Bradley Cooper au petrecut un weekend la casa sportivului din Los Angeles.


Potrivit Page Six, fundașul retras din NFL și supermodelul Irina Shayk ar avea o idilă. Cei doi au fost fotografiați flirtând în mașina acestuia, precum și la o plimbare în Los Angeles.

Dacă cei doi sunt cu adevărat împreună, Shayk ar fi prima iubită a lui Tom Brady după divorțul de Gisell Bundchen. Aceștia s-au cunoscut în iunie la nunta miliardarului moștenitor Joe Nahmad și a modelului Madison Headrick în Sardinia. Conform unei surse a celor de la Page Six, Irina Shayk l-ar fi observat pe Brady chiar la nunta și i-ar fi dat de înțeles că este atrasă de el.

„Este ceva nou și în acest moment este ceva total ocazional. Toate prietenele lui Madison sunt modele superbe și toate se dădeau la Tom, inclusiv Irina, dar se pare că ea a marcat golul”, a precizat sursa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dopemgz2

Însă, se pare că sportivul nu i-a acordat prea mult atenției Irinei la eveniment, dar au păstrat legătura, iar lucrurile au evoluat ulterior. 

„Tom nici măcar nu a vorbit prea mult cu Irina în acel weekend”.

Cum a reacționat Gisele Bundchen

În timp ce fostul soț se simțea bine în compania Irinei Shayk, Gisele Bundchen își sărbătorea cea de-a 43-a anivserare cu prietenele, în Argentina. Cu toate acestea, veștile au ajuns și la ea, iar, potrivit TMZ, nu a fost prea încântată de idila lui Brady. 

Pe de altă parte, o altă sursă declară că apariția Irinei Shayk în viața fundașului retras din NFL este "utilă pentru libertatea ei".

Sursă foto: Getty

  • Irina Shayk și Tom Brady, un nou cuplu la Hollywood? Cum au fost surprinși cei doi împreună

related posts

Modifică setările cookies