Iubirea lor va învinge? Florin Pastramă o cere de soție pe Brigitte Năstase, astăzi, de la 21:30, în Ferma – Un nou început!


Marți, 30 aprilie, relația dintre Florin Pastramă și Brigitte Năstase va ajunge la un alt nivel.


Dacă până acum cei doi s-au tachinat, au dormit împreună, și-au făcut scene de gelozie și s-au comportat ca doi adolescenți îndrăgostiți, în această seară vor ajunge la o concluzie care va da peste cap ferma: sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt și sunt pregătiți să meargă până la capăt pentru iubirea lor. 

 

Fermierii și bandiții, ajutați de Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan, vor organiza o petrecere surpriză pentru Pastramă. Pentru că aniversarea a 40 de ani îl prinde în fermă acesta va sărbători așa cum este obișnuit: cu șampanie, mâncare aleasă, muzică de petrecere și îmbrăcat în straie tradițional rrome. Schimbarea prefixului va fi un motiv bun pentru el să-și declare sentimentele față de femeia iubită, să renunțe la statutul de burlac și să se așeze la casa lui, așa cum își dorește mama sa. Plin de emoții, Pastramă îi va cere mâna iubitei, în această seară, de la ora 21:30. Cum va primi Brigitte această propunere, ce gesturi ale iubitului ei o vor pune pe gânduri, va pune această relație în pericol gașca bandiților și supremația lor, dar și cum vor reacționa ceilalți concurenți când vor auzi răspunsul ei la cererea în căsătorie, vedem marți seară, în Ferma – Un nou început.

Tot în această seară, de la ora 21:30, fermierii vor avea parte de o premieră: duelul pentru poziția de fermier șef se va termina cu o eliminare. Kamara și Marius Crăciun vor sta față-n față în arenă și vor lupta pentru a rămâne în fermă, însă unul dintre ei va pleca acasă. 

Ferma - Un nou început!

  • Iubirea lor va învinge? Florin Pastramă o cere de soție pe Brigitte Năstase, astăzi, de la 21:30, în Ferma – Un nou început!

related posts

Modifică setările cookies