Brigitte și Florin Pastramă, pregătiți să părăsească România! Ce planuri de viitor au cei doi


Brigitte și Florin Pastramă sunt mai fericiți și mai uniți ca niciodată, iar acum anunță că vor să investească în viitorul lor. Au de gând să se mute din țară și au făcut deja demersuri în acest sens. Iată cât a costat apartamentul din Dubai!


În urmă cu aproape o lună, Brigitte Pastramă declara că a plătit un avans de mii de euro pentru un apartement în Dubai, pe care din păcate nu a mai reușit să îl achiziționeze. Nici banii nu i-a primit înapoi, dar chiar și așa nu a renunțat la idee. Acum, cei doi au reușit să își cumpere un alt apartament și speră că vor recupera și banii pierduți cu ajutorul avocaților.

„Mă mut în Dubai mai mult. Opt, nouă luni, nu știu. Pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu mi-am primit avansul. Am vreo 6 mii de la altă firma de unde am vrut să recuperez și m-au păcălit. Dar nu mai contează. Poate o să îmi iau și eu un televizor prin Dubai, vreun dormitor de banii aia. Sper să îi recuperez și eu când o să cunosc un avocat pe acolo, care să mă reprezinte. Mi-am cumpărat casă, nu e gata. Casa va fi gata în decembrie sau în ianuarie. E mai mică decât în România”, a declarat Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni TV.

Fiica celor doi, Sarah, merge la cursuri cu predare în limba engleză, pentru a se adapta mai ușor în Dubai, după cum a declarat chiar mama ei: „O să mai venim o dată pe luna în țară. Mai venim. Sara oricum e la o școală cu profil englez, tocmai pentru a se obișnui cu tranziția”.

Brigitte Pastramă nu este singura vedetă de la noi din țară care a investit sume considerabile în imobiliare în Dubai. Și Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament de lux departe de țara noastră și se pare că cele două sunt destul de apropiate.

„Poate o să ieșim la o cafea. Suntem amice. Mi-a scris acum ceva timp”, a mai spus vedeta. 

Sursă foto: Instagram

  • Brigitte și Florin Pastramă, pregătiți să părăsească România! Ce planuri de viitor au cei doi

related posts

Modifică setările cookies