Brigitte Pastramă are două surori incredibil de frumoase! Cum arată Cristina și Gabriela


Brigitte Patramă este cunoscută de o țară întregă, însă nu mulți știu cât de frumoase sunte surorile ei, Cristina și Gabriela. Vedeta a publicat recent o fotografie cu cele două!


Soția lui Florin Patramă iubește să fie în centrul atenției și nu ratează niciodată ocazia de a se afișa în tot felul de ipostaze, mai ales pe rețelele de socializare. Recent, vedeta stabilită în Dubai, s-a bucurat de vizita surorilor sale, Cristina și Gabriela Szeifer. Pentru a marca momentul deosebit, Brigitte a publicat o imagine cu cele două, iar fanii au rămas șocați când au văzut cât de frumoase sunt!

Cum arată și cu ce se ocupă acum surorile lui Briggite Patramă

Cristina Szeifert este cu patru ani mai mică decât Brigitte, a studiat la Universitatea de Vest din Timișoara, iar acum este stabilită în Londra, unde practică meseria de psiholog. 

Sora vedetei a intrat în contact cu lumea mondenă după ce a participat la mai multe emisiuni în care a vorbit despre viața sa, însă Gabriela, care este și mai mică decât ele, a stat departe de luminile reflectoarelor. Postează rar pe rețelele de socializare și preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, așa că fanii o văd abia în imaginile alături de Brigitte sau Cristina.

Gabriela și Cristina seamăna ca două picături de apă, ambele având părul blond și ochii albaștri. Sora lor cu mult mai cunoscută în showbiz-ul autohton, în schimb, este brunetă.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM ARATĂ SURORILE LUI BRIGITTE PASTRAMĂ

Sursă foto: Briggite Pastramă/Instagram, Cristina Szeifert/Facebook

  • Brigitte Pastramă are două surori incredibil de frumoase! Cum arată Cristina și Gabriela

related posts

Modifică setările cookies