Iulia Vântur a înregistrat o melodie în hindi. Reacția fanilor


Fost prezentatoare tv și-a cucerit fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu ultimul său proiect. 


Iulia Vântur a  înregistrat o melodie în hindi și a postat-o pe contul ei de Instagram, unde este urmărită de 296.000 de fani. 

 

"Super voce! Cea mai nouă vedetă din India!", "Bravo, Iulia frumoasa voce! M-ai emoționat" , 

"Aplaud curajul de a merge mai departe. Cu siguranta tu și vocea ta nu sunteți pentru Bollywood dar ... pentru toate există un inceput și usor, ușor începi să patrunzi dincolo de Bollywood stereotype. Ești curajoasă, înțeleaptă și muncitoare, reteta perfectă să.ți împlinești visele! ", sunt câteva dintre comentariile fanilor.

 "Cânți pentru Salman Khan?", "Spune-ne cine este eroul tău cu adevărat, te rugăm!" i-au transmis fanii, făcând subtil trimitere la presupusa poveste de dragoste pe care fosta prezentatoare tv ar trăi-o cu Salman Khan, în totală discreție. 

 

Indienii par topiți după Iulia. Vedeta din România nu numai că a învățat limba, dar se afișează cât de des poate în portul popular indian, așa că nu este de mirarea succesul de care se bucură. 

 

În trecut, Iulia Vântur și-a liniștit fanii din România, cărora le-a transmis că nu se va stabili definitiv acolo. "Aici este casă mea", a spus Iulia. "Mi s-a făcut dor de salam de bisuiti, pufuleți, pufarine și eugenii. Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns a fost să le cumpăr. Dar îmi place și mâncarea indiana, dacă nu este prea spicy".

 

 

 

 

Vezi si Iulia Vantur, show ca la Bollywood

 

  • Iulia Vântur a înregistrat o melodie în hindi. Reacția fanilor

related posts

Modifică setările cookies