Iulia Vântur, admirată de Salman Khan în timp ce cântă în limba hindi. Apariție spectaculoasă în emisiunea prezentată de actorul indian


Iulia Vântur a cântat cea mai nouă melodie a sa, Main Chala, în emisiunea prezentată de Salman Khan, care o admira de la distanță. Vedeta trăiește o viață de film în India, acolo unde s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani. 


În emisiunea Big Boss, Iulia a apărut într-un costum specific indian și a cântat în hindi ultima sa melodie, Main Chala, care se regăsește și pe coloana sonoră a celui mai recent film al lui Salman Khan.

Iulia Vântur a vorbit recent cu Cătălin Măruță despre ultima sa apariție în cadrul emisiunii Big Boss, găzduită de Salman Khan. 

Vezi detalii în materialul video: 

„Am fost să promovăm noua piesă, Main Chala, pe care am lansat-o cu Guru Randhawa, care a prins foarte bine. Publicul a răspuns foarte bine acestei piese și mă bucur mult de tot. E o piesă de dragoste, pe care am înregistrat-o pentru un film. Salman a auzit-o și a zis că vrea să o păstreze pentru un film de-al lui”. 

Am avut emoții foarte mari, pentru că nu e limba mea maternă. Nu pot să spun că pot să vorbesc cursiv în hindi, mai ales la o televiziune, dar am făcut față cumva.”, a mai spus Iulia Vântur în emisiunea „La Măruță”. 

Sursă foto: Instagram/ Iulia Vantur

Vezi și: Luis și Haziran au aflat sexul copilului la petrecere

  • Iulia Vântur, admirată de Salman Khan în timp ce cântă în limba hindi. Apariție spectaculoasă în emisiunea prezentată de actorul indian

related posts

Modifică setările cookies