Iulia Vântur, dans frenetic la concertul lui Ricky Martin: „E hipnotizant! Una dintre cele mai frumoase experiențe muzicale”


Iulia Vântur a zburat până în Spania pentru a lua parte la festivalul Marbella Starlite. Vedeta s-a distrat pe cinste la concertul lui Ricky Martin și a vorbit despre experiența memorabilă pe contul de Instagram. 


Iulia Vântur a urmărit show-ul artistului chiar din fața scenei, acolo unde și-a etalat și veleitățile de dansatoare. 

„Ce artist! Trebuie să trăiți voi înșivă această experiență pentru a înțelege ce am simțit urmărindu-l pe Ricky Martin cântând live. Energia, aura, carisma, vocea, mișcările, bucuria și pasiunea lui pentru muzică, felul în care se conectează cu publicul este de neegalat. Un prieten mi-a spus... este hipnotizant! Atât de adevărat! A fost una dintre cele mai frumoase experiențe muzicale! Sunt recunoscătoare și atât de fericită că l-am văzut în sfârșit cântând live! Atât de mult încât m-am dus de două ori să-i văd spectacolul la Starlite Festival. A doua zi a fost și mai bine...”, a scris Iulia pe contul de Instagram în dreptul filmulețului care a adunat zeci de mii de vizualizări. 

„Wow, ești atât de norocoasă! Pur și simplu îl iubesc!”, „O legendă vie! Grozav, pasionat, simte muzica cu fiecare fibră din el! Unic!”, „Wow, cât de aproape ești de scenă” Minunat! Mulțumesc pentru toate postările cu incredibilul Ricky Martin”, „O prestație uluitoare!”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani. 

Ricky Martin a fost cap de afiș la festivalul Starlite Marbella. Portoricanul a demonstrat încă o dată că este un artist complet și a dat totul pe scenă, deși în viața personală trece printr-un divorț. 

Ricky Martin (51 de ani) și Jwan Yosef (38 de ani) au anunțat că au divorțat după șase ani de mariaj. Foștii soți au declarat că vor rămâne în relații bune, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Lucia și Renn au venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

Fotografii: Instagram vanturiulia

 

 

  • Iulia Vântur, dans frenetic la concertul lui Ricky Martin: „E hipnotizant! Una dintre cele mai frumoase experiențe muzicale”

related posts

Modifică setările cookies