Iulia Vântur, dezvăluiri despre prima sa iubire: ”Ghicești despre cine este vorba?”


Recent, Iulia Vântur a acordat un interviu unei publicații de la Bollywood, în care a vorbit despre prima sa iubire, despre rolul din cel mai recent film al său și motivele pentru care s-a mutat în India.


Iulia Vântur este protagonista dramei ”Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala” (2019) și, cu această ocazie, a acordat un interviu pentru o publicație de vedete din India.

Citește și: Iulia Vântur a înregistrat o melodie în hindi. Reacția fanilor

Frumoasa româncă a mărturisit că a venit în India ”din motive personale” și că, apoi, a avut ocazia de a debuta în muzică, apoi în film în această țară.

”Cred că, într-un fel, Bollywood-ul m-a atras. Am venit în India din motive personale, nu am venit pentru o carieră la Bollywood, nu aceasta era intenția mea, a fost o urmare a faptului că petreceam din ce în ce mai mult timp aici. Apoi, am fost încurajată să încep să cânt. Apoi, lucrurile au venit natural”. 

Iulia Vântur a mărturisit interlocutoarei sale că, în copilărie, se uita la filme cu Raj Kapoor. ”Prima mea iubire, totuși, ghicești despre cine este vorba? A fost Sandokan, Kabir Bedi. La acea vreme, era superiubit de toate femeile. Cred că a fost prima mea iubire”. 

În cadrul aceluiași interviu, Iulia Vântur a mărturisit care sunt hobby-urile sale: ”În afară de muzică, dans, cursurile de actorie, îmi place să călătoresc, îmi place să meditez, să fac yoga și pilates, îmi plac plimbările prin natură. Ador natura”. 

Vezi și: Iulia Vantur, despre cariera sa muzicala si viata la Bollywood

related posts

Modifică setările cookies