Iulia Vântur, însărcinată cu Salman Khan? Ultima apariție a divei a stârnit o mulțime de reacții în online


Ultima apariție publică a Iuliei Vântur a stârnit reacții în mediul online. Detaliu care i-a dus pe internauți cu gândul la o posibilă sarcină.


Iulia Vântrur se bucură de un succes răsunător în India. Vedeta în vârstă de 43 de ani a fost prezentă, recent, la un eveniment pe covorul roșu. Ultima ei apariție publică a stârnit o mulțime de reacții în mediul online.

Partenera lui Salman Khan a fost o prezență răvășitoare pe covorul roșu, însă un detaliu i-a dus pe fani cu gândul că vedeta ar putea fi însărcinată.

La eveniment, Iulia a purtat o rochie neagră, simplă, cu o crăpătură pe picior și cu un decolteu generos. Blondina a asortat rochia cu o pereche de mănuși pentru un plus de eleganță. Nu doar rochia Iuliei a ieșit în evidență, ci și burtica acesteia, astfel fanii s-au dus imediat cu gândul că este însărcinată cu Salman Khan. 

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, aceștia au comentat într-un număr foarte mare la postarea vedetei:„2024 este anul când se vor căsători. Copilul va fi cu siguranță foarte frumos și chipeș.”, a fost unul dintre comentarii.

Iulia Vântur nu a confirmat că este însărcinată, momentan.

Românca noastră trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu starul de la Bollywood, cei doi având o relație de aproximativ 10 ani.

Sursă foto: Instagram

  • Iulia Vântur, însărcinată cu Salman Khan? Ultima apariție a divei a stârnit o mulțime de reacții în online

related posts

Modifică setările cookies