Iulia Vântur, prima apariție publică din 2022 în România! La ce petrecere a participat


De mai mulți ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, iar vizitele ei în România nu au fost atât de dese precum ar fi sperat publicul larg.


Chiar dacă era una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră, iar cariera ei era una foarte strălucitoare, prezentatoarea tv a decis să o ia de la zero în India, acolo unde a avut parte și de sprijinul lui Salman Khan. Astfel, Iulia Vântur a devenit cântăreață și actriță, iar aparițiile ei în România au fost tot mai rare.

Ultima dată în țara noastră Iulia Vântur a apărut la un eveniment monden în anul 2021, la Opera Națională din București, însă acum, în 2022, ea și-a făcut din nou apariția pe covorul roșu la petrecerea revistei Viva, iar apariția ei a declanșat blițurile aparatelor foto, pentru că, realmente, părea desprinsă dintr-un film, după cum notează jurnaliștii de la Viva.

Îmbrăcată într-o creație superbă în nuanțe de cafeniu și auriu, outfit care îi flata silueta superbă, zâmbitoare și relaxată, Iulia a fost permanent în centrul atenției și s-a bucurat, cu siguranță, să întâlnească, după atâta vreme, persoane cunoscute din showbiz, mai scrie sursa citată.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Un fel de Pizza

  • Iulia Vântur, prima apariție publică din 2022 în România! La ce petrecere a participat

related posts

Modifică setările cookies