Jane Seymour, o bunicuță sprijinită în baston. „M-am distrat pe platou”


În martie poza în costum de baie pe o plajă din Hawaii, acum a fost fotografiată ca o bunicuță. Jane Seymour a trecut de la ținuta sumară de plajă la batic, ochelari, halat și baston.


Jane Seymour a fost greu de recunoscut pe platoul de filmare al serialului Harry Wild, la care lucrează în Irlanda. Actrița de 70 de ani, care și-a fracturat rotula în timpul filmărilor la sfârșitul lunii trecute, a renunțat la cârje, dar a trecut la baston. 

Deși se descurcă și fără el, actrița și-a amuzat colegii de platou adoptând un look de bunicuță ramolită și ieșită la pensie.

O fi renunțat Jane la cârje, dar acum se pare că Harry are nevoie de ajutor pentru a se deplasa. M-am amuzat copios pe platoul de filmare de la Harry Wild”, a scris Jane Seymour pe Instagram.

 

Unii dintre fani au vrut s-o liniștească și să o asigure că nu arată atât de rău. „Uneori, așa arăt eu după 12 ore de muncă”, i-a transmis o admiratoare.

În luna martie, Jane Seymour și-a uimit fanii din nou, însă de data aceasta cu un pictorial neverosimil în costum de baie.

Vezi mai jos toate pozele cu Jane Seymour în costum de baie

Actrița din Dr. Quinn a dezvăluit că are câteva secrete de frumusețe și o viziune personală aparte legată de operațiile estetice.

Cred că a avea o piele bună este, într-adevăr, secretul pentru a nu-ți îmbătrâni fața. Folosind retinol noaptea, protejându-mă de soare, folosind creme care îngrașă pielea și orice mă face să mă simt sănătoasă, sunt cele mai bune secrete anti-îmbătrânire pe care le știu”, a dezvăluit actrița.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty

Vezi și VIDEO:

  • Jane Seymour, o bunicuță sprijinită în baston. „M-am distrat pe platou”

related posts

Modifică setările cookies