Jo, despre despărțirea de Juno: " Sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare"


Au fost împreună trei ani și publicul i-a iubit! Și ei s-au iubit!

Tag-uri: #JO #JUNO #despartire

Au rămas prieteni, chiar dacă nu din prima zi, iar după o perioadă, pentru VIVA, Jo și-a deschis sufletul și a povestit ce anume i-a separat. 
 
”Cred că Juno este un om minunat, iar eu, la fel. La un moment dat, noi doi împreună nu mai străluceam atât de tare față de potențialul pe care îl aveam să strălucim separat. Eu cred că e o dovadă de maturitate și de iubire să poți să recunoști când nu-i mai faci bine omului de lângă tine și să-i dai drumul. Ne-a fost greu, încă ne este, ne iubim mult la nivel de suflet, dar pur și simplu nu mai găsim înțelegere în planul ăsta.”
 

Ne-am tot acordat șanse, pentru că sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare. E o luptă puternică între rațional și sentimental. Nu cred în povestea cu „ciorba reîncălzită, cred că trebuie să ne ascultăm sufletul, dar să nu uităm să avem și mintea cu noi. De multe ori, doi oameni au nevoie să ia o pauză, să se vindece separat ca să poată să strălucească mai apoi împreună."

În cadrul interviului, Jo a declarat că, pe parcursul relației, ea era de multe ori geloasă și, din păcate, din punctul ei de vedere avea motive. În ceea ce privește o reîmpăcare, a spus că, în prezent, nu mai crede în "ciorba reîncălzită."

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE

FOTO: PRO TV

  • Jo, despre despărțirea de Juno: Sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare

related posts

Modifică setările cookies