Jo crede că nu a scăpat de depresie, după ce, în trecut, s-a confruntat cu unele episoade care au marcat-o serios. Mai mult decât atât, situația a fost agravată și de faptul că persoanele pe care le considera apropiate nu i-au fost alături.

Ca orice altă persoană, Jo a trecut prin momente dificile, în care a simțit că singură nu va putea ieși la liman. Din nefericire, a fost nevoită să treacă aproape de una singură, deoarece nu toți cei care susțineau că îi sunt prieteni s-au înghesuit să o ajute.

Mai mult decât atât, deși evenimentele nu au fost unele tocmai fericite și a fost dezamăgită să afle că nu toți îi sunt prieteni, este de părere că încă are depresie.

„Am avut prieteni care, pur și simplu, când am avut nevoie să fie lângă mine, pentru că treceam printr-o perioadă nasoală și nu-mi dădeam seama că trec printr-o perioadă nasoală, s-au descotorosit de mine, ca să zic așa. Oricum, cred că încă sunt în depresie”, a precizat artista, în cadrul unui podcast.

Jo și Juno s-au despărțit definitiv, în toamnă

Jo și Juno au avut o relație care a durat câțiva ani, dar, pe parcursul ei, s-au tot împăcat și despărțit. În urmă cu mai multe luni, cei doi au decis să își mai dea o șansă, dar, în toamnă, au mers pe drumuri separate.

După despărțire, Jo a mărturisit că, în ciuda relației care a eșuat, încă mai crede în iubire și își dorește o relație care să funcționeze așa cum trebuie, fără împăcări și fără despărțiri.

„Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă (n.r. împăcări-despărțiri). Vreau să fiu bine, vreau să fiu happy (n.r. liniștită), vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea”¸a mai spus Jo.

 

Sursa foto: Instagram