Cu ce probleme se confruntă Emily Burghelea după naștere. Soțul ei le-a cerut ajutorul internauților: ”Vreau să mă ajutați”


Emily Burghelea traversează o perioadă dificilă după naștere. Dacă lucrurile au mers ca pe roate până acum, ei bine, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță, vedeta se confruntă cu probleme. Andrei, soțul tinerei, se simte neputincios și le-a cerut ajutorul internautilor.


Emily Burghelea se confruntă cu depresie postnatală 

Emily Burghelea este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi, tânăra este admirată pentru modul în care reușește să-și organizeze viața cu doi copii, dar mai ales pentru carisma pe care o are. Cu greu, Emily reușește să se împartă între viața de familie și carieră, deși postează în online tot ce se întâmplă în viața ei, blondina nu evită să le arate oamenilor și părțile mai puțin bune ale vieții de familie. Recent, Andrei, soțul vedetei, le-a cerut ajutorul internauților, căci Emily traversează o perioadă grea, plânge încontinuu și nu reușește să se mobilizeze. Urmăritorii i-au sărit în ajutor lui Andrei și i-a spus că Emily se confruntă cel mai probabil cu depresia postnatală și ar trebui să apeleze la ajutorul unui specialist.

”Imediat își schimbă starea, oare o fi de la lăuzie? Cât o mai ține lăuzia? Sau de la ce? O să mă omoare că am filmat-o, dar chiar vreau să mă ajutați să o scot din starea asta!”, a scris Andrei pe Instagram, în dreptul unei imaginii cu Emily în timp ce plânge.

Nu este prima dată când Emily trece prin așa ceva, o situație asemănătoare a avut loc și la câteva luni după ce a adus-o pe lume pe Amedea. Se pare că istoria se repetă din nou, la aproape șapte luni de când a devenit mamă pentru a doua oară.

”M-am descarcat după ce am ajuns la limita puterilor. Cred ca am nevoie de un psiholog”, scria Emily la momentul respectiv.

Sursă foto: Instagram 

  • Cu ce probleme se confruntă Emily Burghelea după naștere. Soțul ei le-a cerut ajutorul internauților: ”Vreau să mă ajutați”

related posts

Modifică setările cookies