De atunci, în fiecare zi, poartă la gât o panglică, obiectul stârnind curiozitatea celor care o urmăresc. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, aceasta a mărturisit care este semnificația acestei panglici, considerând că are un rol esențial în ceea ce privește procesul de recuperare.

Emily Burghelea a primit o panglică atinsă de Brâul Maicii Domnului

Incidentul în care a fost implicată Emily Burghelea aproape că i-a luat viața acesteia, însă, reușește să depășească totul, ușor-ușor, cu ajutorul familiei și al lui Dumnezeu. Fosta asistentă de la „Vorbește Lumea” a mărturisit că, în această perioadă, a primit ajutorul inclusiv din partea duhovnicului, lucru ce o ajută să se pună mai repede pe picioare.

„Este Brâul Maicii Domnului. L-am primit de la preot, e de la Muntele Athos. Panglica a fost atinsă personal de un preot de Brâul Maicii Domnului de acolo, de la Athos.

Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că sunt în viață. Nu am mânie deloc. Am doar multă recunoștință pentru că am rămas în viață după cumpăna asta. Fără duhovnicul care a venit aproape în fiecare zi la mine, mi-ar fi fost mult mai greu să trec peste. M-a ajutat mult credința în toată perioada asta”, a povestit Emily Burghelea, conform Fanatik.

Emily Burghelea încă nu poate răsufla ușurată

La finalul săptămânii trecute, Emily Burghelea a fost supusă primei operații chirurgicale, după ce a fost la doar un pas să își piardă viața din cauza accidentului rutier din Mauritius.

Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul feței, iar medicii i-au montat o tijă din metal în cap, în prezent, aflându-se în perioada de recuperare. Emily se află acasă, unde soțul ei îi este alături la orice pas, iar amândoi își țin fanii la curent în ceea ce privește evoluția situației.

 

Sursa foto: Instagram