Emily Burghelea a fost răsfățată ca o regină de ziua ei. „O experiență desprinsă parcă din filme”


Emily Burghelea a împlinit 25 de ani pe 11 noiembrie, iar cu această ocazie soțul i-a pregătit o surpriză extrem de frumoasă. Vedeta de la „Săriți de pe fix” a zburat spre Marea Britanie, unde a trăit o adevărată aventură. 


Printre suprizele pregătite de Andrei, s-a numărat o vizită la un zbor cu aparate speciale, ca în filmele cu supereroi. 

„Best Birthday Gift Ever. @iubitul_lui_emily nu încetează niciodată să mă surprindă, cine s-ar fi așteptat la asta, o asemenea experiență este desprinsă parcă din filme din viitor, azi am avut ocazia să zbor cu ajutorul unui jetpack și a fost incredibil însă ce este cu adevarat minunat este că Andrei îmi dă aripi să zbor în fiecare zi pentru că alaturi de el, alături de copiii noștri viața mea este completă”, a scris Emily pe pagina de socializare. 

Iubitul lui Emily: „De ziua ta, am dorit să te fac să zbori”

Emily și soțul ei, Andrei, au zburat apoi cu elicopterul spre Londra și au aterizat pe pajiștea din fața unui castel, unde s-au cazat. Aici, Emily a fost răsfățată ca o regină. A fost la piscină, la masaj și la un restaurant luxos. (vezi galergia foto de mai jos)
 
Soțul ei i-a dedicat un mesaj emoționant: 
 
„Tu ești cel mai important om din viața mea, acel suflet frumos și luminos care m-a atras de la prima clipă. Cu fiecare zi care trece, te descopăr din ce în ce mai mult, iar inima mea se umple de recunoștință pentru faptul că te am alături. Timpul petrecut împreună a fost un dar neprețuit, iar de când ai adus pe lume acele comori minunate, Amedea și Damian, bucuria și iubirea noastra s-au multiplicat. Sunt recunoscător pentru fiecare clipă petrecută cu voi. De ziua ta, am dorit să te fac să zbori, nu doar la figurat, ci și la propriu. Vreau să-ți transmit că în fiecare zi, voi incerca ca tu să zbori, să îți trăiești viața la intensitate maximă și sa îți atingi toate visele. Voi fi mereu alături de tine, sprijinindu-te și iubindu-te necondiționat, indiferent de ceea ce întâlnești pe drumul vieții.

La mulți ani, draga mea! Îți mulțumesc că existi și că îmi ești alături! Te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte @emilyburghelea”, este o parte din textul scris pentru Emily Burghelea. 
 
„Cea mai frumoasă zi din viața mea! Imediat după nașterile bebelușilor și nunta!”, a spus Emily despre aniversarea ei de la 25 de ani. 
 
 
Sursă foto: Instagram/ Emily Burghelea
 
 
 
  • Emily Burghelea a fost răsfățată ca o regină de ziua ei. „O experiență desprinsă parcă din filme”

related posts

Modifică setările cookies