Emily Burghelea, cu testul de sarcină în mână! Ce a anunțat vedeta și cum au reacționat fanii: „Voi nu știți să faceți sex fără să faceți copii?


Fosta asistentă TV a făcut de curând un test de sarcină, iar rezultatul l-a postat pe rețelele de socializare. Așteaptă vedeta un al treilea copil?


Emily Burghelea a stârnit nenumărate reacții în mediul online, asta după ce a publicat o imagine în care apare ținând în mână un test de sarcină. Vedeta nu a vrut să facă vreun anunț, ci doar să ceară ajutorul comunității sale pentru a putea citi corect rezultatul testului de sarcină abia apărut pe piața din România.

Și aceste linii, una hăis și una cea, ce vor să însemne? Nici testele de sarcină nu mai sunt ce au fost odată", a scris Emily în dreptul postării. 

Bineînțeles că unii urmăritori au sărit să comenteze fără să citească descrierea, așa că printre reacții se află și unele negative: „Voi nu știți să faceți sex fără să faceți copii?", „Un copil este mult, dar trei ... nu vă înțeleg sincer",  „Testul arată gemeni".

Fanii ei, însă, s-au bucurat: „Hai cu bebe nr. 3!".

Foto: Instagram

  • Emily Burghelea, cu testul de sarcină în mână! Ce a anunțat vedeta și cum au reacționat fanii: „Voi nu știți să faceți sex fără să faceți copii?

related posts

Modifică setările cookies