Bella Hadid, dezvăluiri emoționante despre lupta ei cu anxietatea și depresia 


„Beau un pahar mare cu apă și apoi scriu câte trei pagini în jurnalul meu”, a mărtusit Bella Hadid, unul dintre cele mai apreciate modele din lume.


Ceea ce vedeți pe rețelele sociale nu e întotdeauna real. Dacă și pe tine te intrigă perfecțiunea de aici, atunci ține minte ce ți-am spus mai devreme. Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur. Acesta e mesajul meu și vreau să știi că nu ești singur. Țin la tine, te văd și te ascult”. 

Selfie-ul în lacrimi al Bellei Hadid, văzut de circa 49 de milioane de urmăritori ai vedetei, a făcut înconjurul lumii. Modelul nu a ascuns niciodată problemele ei de sănătate, pretinzând că totul e perfect, așa cum ne-am obișnuit să vedem în lumea glossy a Instagramului.

Bella Hadid a demonstrat de nenumărate ori că nu se ascunde să discute cu fanii despre problemele legate de dependențele ei. Ba mai mult decât atât, în ultimul timp, modelul a vorbit cu naturalețe și despre atacurile de anxietate și episoadele supărătoare de depresie.

Atunci când nu lucram, anxietatea și depresia mea mă epuizau și mă făceau să rămân în acasă în letargie”, a spus ea, „deodată, după 38 de ore, am simțit că nu pot. Am simțit că trebuie să ies afară. Simțeam că îmi ies din minți. (…) Aerul mă ajută foarte mult, așa că prefer ca în fiecare dimineață să ies la o plimbare de cel puțin 30 de minute. Mersul pe jos face parte din rutina mea de dimineață. Apoi, după ce termin plimbarea, ajung acasă, beau un pahar mare cu apă, ceea ce este foarte important și apoi scriu trei pagini în jurnalul meu”, povestește modelul în cadrul unui interviu publicat pe site-ul Bustle.

Știu că pare mult. Dar îmi place să fac poezii și să scriu în general”.

Hadid mai spune că toate aceste lucruri, precum plimbarea de jumătate de oră și timpul petrecut cu scrierea jurnalului, să fie realizate înainte de intra în contact cu telefonul și rețelele de socializare: „Mă concentrez pe ceea ce mă relaxează și sunt recunoascătoare că toate aceste lucruri mă ajută să scap de anxietate și despresie. Îmi canalizează atenția către lucrurile frumoase din viața mea”, a adăugat modelul pentru același site dedicat femeilor. 

Vezi și:

Making of – Românii au Talent: Imagini din culise

  • Bella Hadid, dezvăluiri emoționante despre lupta ei cu anxietatea și depresia 

related posts

Modifică setările cookies